Urządzenia i Akcesoria
Adobo beef
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
chipotle chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
ancho chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
mulato chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
ground cumin1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
dried oregano1 pinch
-
whole cloves2
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves60 g
-
fresh tomatoes cut into halves500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
water300 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511.4 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
2392.3 kJ /
569.6 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Mexican chicken stew
40 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min