Urządzenia i Akcesoria
Aromatic chicken pilaf
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice400 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices10 cm
-
garlic cloves6
-
brown onion (approx. 150 g), peeled and cut into halves1
-
olive oil50 g
-
cinnamon quills2
-
cardamom pods crushed10
-
dried bay leaves2
-
ground coriander1 tbsp
-
ground cloves½ tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
chilli powder to taste¼ - ½ tsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (3 cm)500 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
ground turmeric1 tsp
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water800 g
-
fresh curry leaves3
-
frozen broad beans (or fresh), unpodded350 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
885.8 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
2038.4 kJ /
485.3 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli beef with lemon feta
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Butter chicken
55 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Mexican chicken stew
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chicken in yoghurt
30 min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Chicken San Fernando
55 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chicken korma
45 min
Creamy coconut chicken curry
30 min