Purea di fagioli con spinaci

Purea di fagioli con spinaci

4.4 86 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Spinaci
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di spinaci baby freschi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Purea di fagioli
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, scolati e sciacquati
  • 160 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 235.8 mg
Białko 5.2 g
Kalorie 840.5 kJ / 200.8 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 11.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...