Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai Noodles with Prawns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
dried rice noodles flat, medium100 g
-
boiling water for soaking
-
roasted peanuts, unsalted40 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
fresh coriander roots and stems cut in pieces, reserving leaves for garnishing3 sprigs
-
olive oil10 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
lime juice (approx. 1-2 limes)20 g
-
tamarind paste½ Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
shrimp paste (see tip)¼ tsp
-
palm sugar (approx. 5 mm cube), grated1 ½ tsp
-
medium egg1
-
water500 g
-
raw prawns, peeled, deveined200 g
-
fresh bean sprouts for garnishing35 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing5
-
crispy, fried shallots for garnishing1 ½ Tbsp
-
lime cut in wedges, for serving½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1870.4 mg
Białko
30.7 g
Kalorie
2305.7 kJ /
551.1 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
63.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn And Chicken Laksa
40min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Seafood Laksa
25min
Spicy Minced Chicken Salad
30min
Chicken Pad Thai
20min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Asian Vinaigrette
5min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Green Curry Chicken
55min
Prawn Chow Mein
45min
Prawn Curry
30min