Urządzenia i Akcesoria
Fish Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
2 red peppersroasted red peppers, preserved2
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
dry white wine150 g
-
fish stock200 g
-
saffron threads8 - 10
-
smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded500 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned sliced (5 cm)800 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49.59 g
Kalorie
1899 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
18.04 g
Błonnik
2.88 g
Węglowodany
23.42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Laksa
25min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Hake and Prawn Burger
15min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Prawn Saganaki
35min