
Urządzenia i Akcesoria
Fish Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
roasted red peppers, preserved2
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
dry white wine150 g
-
fish stock200 g
-
saffron threads8 - 10
-
smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded500 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned sliced (5 cm)800 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
454 kcal /
1899 kJ
Białko
49.59 g
Tłuszcz
18.04 g
Węglowodany
23.42 g
Błonnik
2.88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Prawn Curry
30 min