Urządzenia i Akcesoria
Quick Thai Chicken Curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions to taste50 - 100 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
oil30 g
-
Thai red curry paste to taste50 - 100 g
-
coconut milk200 g
-
water200 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), peeled, cut in bite-sized pieces400 g
-
carrots cut in bite-sized pieces100 g
-
fish sauce15 g
-
sugar2 tsp
-
fresh makrut lime leavesmakrut lime leaves2 - 3
-
chicken breasts, skinless diced (3 cm)600 g
-
frozen green peas150 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
1914 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma
40 Min
Quick Beef Massaman Curry
40 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chilli Con Carne
35 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min