Urządzenia i Akcesoria
Seafood Laksa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
onions quartered100 g
-
coconut oil30 g
-
fresh coriander leaf plus 1 Tbsp roughly chopped leaves5 g
-
fresh baby sweetcorn halved lengthways100 g
-
Thai green curry paste (see tips)80 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milktinned light coconut milk800 g
-
mangetout100 g
-
rice vermicelli noodles100 g
-
boiling water for soaking noodles
-
fresh mixed seafood300 g
-
fresh red chilli thinly sliced, for garnishing1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1720 mg
Białko
18 g
Kalorie
1816 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Curry Chicken
55 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Seafood Korma
40 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Prawn Curry
30 min