Prawn and Miso Noodle Soup
TM6 TM5

Prawn and Miso Noodle Soup

3.5 (25 ocen)

Składniki

  • 500 g dashi stock (see tip)
  • 100 g water
  • 3 Tbsp miso paste
  • 1 - 1 ½ tsp chilli paste, to taste
  • 60 g mangetout, finely sliced on the diagonal
  • 2 pak choi, quartered
    lub 4 baby pak choi (approx. 180 g)
  • 250 g raw prawns, peeled, deveined
  • 300 g fresh udon noodles
  • 100 g frozen edamame beans, defrosted
  • 1 Tbsp light soy sauce, or to taste
  • 2 spring onions, finely sliced
  • 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1002 kJ / 238 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
1140 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy