Urządzenia i Akcesoria
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Soy Reduction
-
soy sauce60 g
-
water2 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
chilli sauce hot, (e.g. Sriracha, see tip)½ tsp
Pork Mince
-
pork fillet cut in pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
spring onions white part only, quartered, reserving green fronds for garnishing4
-
groundnut oil20 g
-
water chestnuts tinned, drained230 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste (see tip)½ tsp
-
water1 Tbsp
Coconut Rice and Eggs
-
rice300 g
-
coconut milk400 g
-
water500 g
-
medium eggs4
-
groundnut oil plus extra for greasing20 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped for garnishing4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
3247 kJ /
773 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempeh Bolognaise
30 min
Jasmine Rice
35 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Thai Burger
35 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min