Urządzenia i Akcesoria
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Salad Dressing
-
dried red chillies4
-
water hot
-
garlic clove1
Curry Paste
-
mango chutney10 g
-
light soy sauce15 g
-
olive oil20 g
-
freshly squeezed lime juice25 g
-
coriander seeds2 tsp
-
fresh red chillies halved, deseeded if desired (approx. 3)60 g
-
shallots halved120 g
-
garlic cloves4
-
shrimp paste1 tsp
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut into round slices (2 mm)50 g
-
fresh makrut lime leaves5
-
fresh coriander stalks only, cut in pieces plus leaves reserved for garnishing25 g
-
coconut milk190 g
Salmon Parcels, Rice and Salad
-
cherry tomatoes halved200 g
-
fresh salmon fillets, skinless boneless (approx. 120 g each)4
-
jasmine rice300 g
-
water400 g
-
neutral oil20 g
-
red pepper thinly sliced150 g
-
red onion thinly sliced120 g
-
carrot peeled, thinly sliced125 g
-
sugar snap peas sliced lengthways100 g
-
mango flesh only, thinly sliced200 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, thinly sliced (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
286.8 mg
Białko
43.8 g
Kalorie
4031.8 kJ /
963.6 kcal
Tłuszcz
39.6 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Green Curry Chicken
55 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Spicy Minced Chicken Salad
30 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Prawn Curry
30 min