Japanese Ramen Noodle Soup
TM6 TM5

Japanese Ramen Noodle Soup

4.2 (69 ocen)

Składniki

  • 400 g pork belly meat, boned, without rind, smoked
  • 3 garlic cloves
  • 60 g Japanese soy sauce
  • 10 g sesame oil
  • 2000 g water
  • 375 g dried ramen noodles
  • 100 g fresh baby spinach
  • 750 g chicken broth
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 1 tsp black vinegar
  • ½ tsp hot paprika
  • 2 medium eggs
  • 12 nori seaweed sheets (9 cm x 3.5 cm)
  • 4 Tbsp tinned sweetcorn
  • 2 spring onions, cut in thin slices, to garnish
  • 2 tsp toasted sesame seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4507 kJ / 1077 kcal
Białko
66 g
Węglowodany
88 g
Tłuszcz
50 g
Błonnik
4.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy