Urządzenia i Akcesoria
Japanese Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black vinegar1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
hot paprika½ tsp
-
medium eggs2
-
nori seaweed sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
tinned sweetcorn4 Tbsp
-
spring onions cut in thin slices, to garnish2
-
toasted sesame seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
66 g
Kalorie
4507 kJ /
1077 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Brak ocen
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 godz. 30 min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 godz. 20 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Mojito
5 min
Beef Noodle Pho
45 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Dark Storm
10 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Kiwi and Ginger Smoothie
10 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min