Urządzenia i Akcesoria
Chicken Pad Thai
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
rice noodles dried200 g
-
water boiling
-
groundnut oil for soaking and frying3 Tbsp
-
dry-roasted peanuts, unsalted40 g
-
palm sugar1 Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
tamarind paste2 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp150 g
-
chilli powder½ tsp
-
carrots cut in pieces80 g
-
60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
chicken breasts cut in strips (1 cm)200 g
-
firm tofu diced (1 cm)200 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
medium eggs beaten2
-
limes cut in wedges, for garnishing2
-
dried chilli flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.4 g
Kalorie
1968 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Thai Curry Noodles
25 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Satay Turkey Skewers
45 min
Fish Tacos
45 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Easy Satay Chicken
30 min
Chicken Korma
40 min
Special Un-Fried Rice
45 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min