Urządzenia i Akcesoria
Chicken Pad Thai
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
rice noodles dried200 g
-
water boiling
-
groundnut oil for soaking and frying3 Tbsp
-
dry-roasted peanuts, unsalted40 g
-
palm sugar1 Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
tamarind paste2 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp150 g
-
chilli powder½ tsp
-
carrots cut in pieces80 g
-
60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
chicken breasts cut in strips (1 cm)200 g
-
firm tofu diced (1 cm)200 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
medium eggs beaten2
-
limes cut in wedges, for garnishing2
-
dried chilli flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.4 g
Kalorie
1968 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Curry Noodles
25min
Steamed Garlic Prawns
30min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Satay Turkey Skewers
45min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Easy Satay Chicken
30min
Prawn Tacos
30min
Chicken Korma
40min
Chicken Tikka Masala
45min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Quick Thai Chicken Curry
40min