Green Curry Chicken

Green Curry Chicken

4.6 78 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • coriander seeds
    ½ tsp
  • dried fennel seeds
    ¼ tsp
  • white peppercorns
    5
  • fresh coriander root cut in long pieces (see tip)
    10 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • shrimp paste
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • fresh green chillies deseeded, cut in long pieces
    5
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli deseeded, cut in long pieces
    1
  • shallot halved
    1
  • fresh lemon grass white part only, sliced
    10 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • water
    15 g
  • coconut milk
    240 g
  • makrut lime leaf
    1
  • chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)
    450 g
  • fish sauce
    1 Tbsp
  • sugar
    ½ Tbsp
  • aubergine cut in long pieces (1 cm x 4 cm)
    100 g
  • fresh green beans ends removed, cut in pieces (4 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 297 kcal / 1246 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...