Urządzenia i Akcesoria
Green Curry Chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
coriander seeds½ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
white peppercorns5
-
fresh coriander root cut in long pieces (see tip)10 g
-
ground turmeric1 tsp
-
shrimp paste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fresh green chillies deseeded, cut in long pieces5
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded, cut in long pieces1
-
shallot halved1
-
fresh lemon grass white part only, sliced10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water15 g
-
coconut milk240 g
-
makrut lime leaf1
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)450 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sugar½ Tbsp
-
aubergine cut in long pieces (1 cm x 4 cm)100 g
-
fresh green beans ends removed, cut in pieces (4 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1246 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Seafood Laksa
25min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Thai Green Curry Chicken
30min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Thai Green Curry Paste
15min
Beef Rendang
2h 30min
Prawn Curry
30min
Prawn Bhuna
30min
Keralan Fish Curry
30min