
Urządzenia i Akcesoria
Beetroot potato patties with yoghurt dip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
garlic clove1
-
Cheddar cheese cut in pieces40 g
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid300 g
-
beetroot fitting through hole in mixing bowl lid350 g
-
olive oil5 tbsp
-
egg yolk1
-
salt¼ tsp
-
ground pepper3 pinches
-
breadcrumbs plus extra for coating90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olive oil1 tbsp
-
lime zest1 tsp
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
147.4 kcal /
616.5 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
186.8 mg