Urządzenia i Akcesoria
Beetroot potato patties with yoghurt dip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
garlic clove1
-
Cheddar cheese cut in pieces40 g
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid300 g
-
beetroot fitting through hole in mixing bowl lid350 g
-
olive oil5 tbsp
-
egg yolk1
-
salt¼ tsp
-
ground pepper3 pinches
-
breadcrumbs plus extra for coating90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olive oil1 tbsp
-
lime zest1 tsp
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
186.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
616.5 kJ /
147.4 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Paneer tikka pizza
2 godz.
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Chili non Carne
1 godz.
Chickpea Pancakes
20 min
Tofu scramble
25 min
Potato Peratal
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min