Urządzenia i Akcesoria
Beetroot potato patties with yoghurt dip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
garlic clove1
-
Cheddar cheese cut in pieces40 g
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid300 g
-
beetroot fitting through hole in mixing bowl lid350 g
-
olive oil5 tbsp
-
egg yolk1
-
salt¼ tsp
-
ground pepper3 pinches
-
breadcrumbs plus extra for coating90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olive oil1 tbsp
-
lime zest1 tsp
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
186.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
616.5 kJ /
147.4 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Crostini with mushrooms and fontina
35 min
Quinoa Broth
35 min
Stewed vegetables
45 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min