Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
TM6

Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus

5.0 (1 ocena)

Składniki

Chickpea and Almond Hummus

  • 80 g blanched almonds, toasted
  • 270 - 300 g canned chickpeas (1 can), drained
  • 20 g cold water
  • 25 g freshly squeezed lemon juice
  • 40 g tahini
  • 1 garlic clove
  • 1 pinch salt

Pink Crêpes

  • 150 g cooked beetroot, cut in pieces
  • 3 eggs
  • 440 g almond milk
  • 40 g oil
  • 150 g spelt flour
  • ½ tsp baking powder
  • 50 g rocket salad leaves
  • 2 tbsp sesame seeds, any colour

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1685 kJ / 402.7 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
37.3 g
Tłuszcz
23.7 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Błonnik
9.3 g
Sód
251.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy