Urządzenia i Akcesoria
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Chickpea and Almond Hummus
-
blanched almonds toasted80 g
-
canned chickpeas (1 can), drained270 - 300 g
-
cold water20 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
tahini40 g
-
garlic clove1
-
salt1 pinch
Pink Crêpes
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
eggs3
-
almond milk440 g
-
oil40 g
-
spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
rocket salad leaves50 g
-
sesame seeds, any colour2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
251.7 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1685 kJ /
402.7 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Potato Pancakes
45 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Brak ocen
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Courgette omelette
40 min
Black Rice Pudding
45 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Greek Fava dip
50 min
Almond milk to almond pancakes
30 min