Urządzenia i Akcesoria
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 godz. 20 min
Ratatouille
40 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1 godz.
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min