Urządzenia i Akcesoria
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Retro prawn cocktail
20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Spiced Herbed Nuts
40 min