Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)

Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube
    500 g
Mayonnaise
  • grapeseed oil
    120 g
  • egg yolk
    1
  • mustard
    1 tsp
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • red wine vinegar
    15 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 330.1 kcal / 1381.3 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 31.3 g
Węglowodany 11.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 184.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...