Urządzenia i Akcesoria
Sushi Waffles
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
-
sushi rice400 g
-
water875 g
-
oil for brushing waffle maker
-
crème fraîche400 g
-
wasabi paste to taste15 - 30 g
-
lime juice, freshly squeezed plus extra for drizzling10 g
-
honey10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skinless cut in thin slices (see tip)250 g
-
tuna, sashimi grade250 g
-
prawns, cooked16
-
mango, ripe cut in thin slices1
-
avocado cut in thin slices1
-
cucumber (cut in long strips lengthways with a vegetable peeler)8 slices
-
lime cut in wedges1
-
salmon roe8 tsp
-
nori seaweed crumbled1
-
sesame seeds black and white, for sprinkling
-
sriracha sauce for sprinkling
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
670.5 mg
Białko
40.5 g
Kalorie
3711.9 kJ /
887.2 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
103.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Brak ocen
Radish Carpaccio with Cod
Brak ocen
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 godz.
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Migas with Padrón Peppers
30 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min