Sushi Waffles
TM6

Sushi Waffles

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 400 g sushi rice
  • 875 g water
  • oil, for brushing waffle maker
  • 400 g crème fraîche
  • 15 - 30 g wasabi paste, to taste
  • 10 g lime juice, freshly squeezed, plus extra for drizzling
  • 10 g honey
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 250 g salmon fillet, fresh, skinless, cut in thin slices (see tip)
  • 250 g tuna, sashimi grade
  • 16 prawns, cooked
  • 1 mango, ripe, cut in thin slices
  • 1 avocado, cut in thin slices
  • 8 slices cucumber (cut in long strips lengthways with a vegetable peeler)
  • 1 lime, cut in wedges
  • 8 tsp salmon roe
  • 1 nori seaweed, crumbled
  • sesame seeds, black and white, for sprinkling
  • sriracha sauce, for sprinkling
  • lime juice, freshly squeezed, for drizzling

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
3711.9 kJ / 887.2 kcal
Białko
40.5 g
Węglowodany
103.8 g
Tłuszcz
34.9 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Błonnik
4.4 g
Sód
670.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy