Urządzenia i Akcesoria
Curry potato soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Peeling potatoes
-
floury potatoes unpeeled, fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
water600 g
Curry potato soup
-
onions halved120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
200 g sausage, sliced (1 cm)bacon cubes (opcjonalnie)200 g
-
curry powder1 tbsp
-
water800 g
-
2 tsp chicken stock paste, homemadevegetable stock paste, homemade2 tsp
-
dried bay leaf1
-
dried marjoram1 tbsp
-
allspice berries (opcjonalnie)3
-
Dijon mustard1 tbsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
80 - 100 g coconut milk, cannedcream, min. 30% fat60 - 80 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, to garnish
-
bread (opcjonalnie) cut in slices, for serving
-
cream, min. 30% fat for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1227.3 kJ /
293.4 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mai Tai
10 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Penne pasta with tuna
35 min
Porridge with fresh fruit
15 min