Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)1
-
sugar20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste½ tsp
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
salt
-
raw pine nuts30 g
-
small mozzarella balls drained, cut in halves125 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
2324 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paneer tikka pizza
2 Std.
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Clams with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Potato cakes
45 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min
Amarula coffee
10 Min
Summer seafood soup
45 Min