Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice

Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice

4.3 11 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • fresh ginger peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
    15 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli (opcjonalnie) deseeded
    ½ - 1
  • duck breast fillets, skin on
    700 g
    700 g chicken breast fillets, skin on
  • Chinese five-spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste
    2 - 3 tbsp
  • salt
    2 pinches
  • water
    1200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 tsp
    2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
  • soy sauce
    80 g
  • white long-grain rice
    200 g
  • pak choi cut in pieces,
    200 g
    200 g Chinese cabbage, cut in pieces
  • broccoli florets cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • fresh mushrooms
    250 g
  • toasted sesame oil (10 g)
    2 tsp
  • honey (approx. 80 g)
    3 - 4 tbsp

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 42 g
Kalorie 2512 kJ / 600 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...