Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in Spanish sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
carrots chopped200 g
-
garlic cloves2
-
parsley fresh (only the leaves)1 - 2 sprigs
-
breadcrumbs50 g
-
eggs2
-
milk50 g
-
salt1 tsp
-
nutmeg, ground1 pinch
-
cinnamon, ground1 pinch
-
black pepper, ground1 pinch
-
mixed minced meat (250 g of beef and 250 g of pork)500 g
-
pine nuts (opcjonalnie)50 g
-
olive oil (to grease the tray)20 g
-
flour (for batter)
Spanish sauce
-
onion cut in quarters250 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
tomato purée (opcjonalnie)1 tbsp
-
white wine100 g
-
water300 g
-
salt1 pinch
-
nutmeg, ground1 pinch
-
pepper, ground1 pinch
-
beef extract1 tbsp
-
cloves, ground1 pinch
-
parsley, fresh chopped1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.27 g
Kalorie
2007 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
40.82 g
Węglowodany
11.31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Cholent
4 godz. 50 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Keftethes (Greek meatballs)
40 min