Urządzenia i Akcesoria
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
limes divided2
-
white jasmine rice285 g
-
cashew nuts chopped, plus extra to garnish85 g
-
coconut milk395 g
-
water45 g
-
coconut oil2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
30 g unsalted butter, cut into piecescoconut oil30 g
-
green onions (opcjonalnie) thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
959.5 kJ /
229.3 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rice Done Right!
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min