Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)4 - 5
-
200 - 250 g sour creamGreek yoghurt200 - 250 g
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (opcjonalnie)1 tbsp
-
sugar (opcjonalnie) to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Sunflower Butter
25 min
BBQ Seasoning
Brak ocen
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Traditional Fried Rice
20 min
Roasted banana affogato
29 godz.
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Strawberry margarita
5 min