Curry d'épinards à la feta

Curry d'épinards à la feta

4.4 230 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 4 gousses d'ail
  • 1 cm gingembres frais
  • 250 g d'oignons coupés en quatre
  • 25 g d'huile de tournesol
  • ½ c. à café de sel
  • 200 g de tomates en quartiers
  • 3 c. à café de mélange d'épices (piment, muscade, cumin, garam masala, cardamome)
  • 300 g d'épinards frais
  • 100 g de lait de coco
  • 4 brins de coriandre fraîche
  • 200 g de feta en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1378 kJ / 332 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...