Curry d'épinards à la feta

Curry d'épinards à la feta

4.4 197 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    4
  • de gingembre frais
    1 cm
  • d'oignons coupés en quatre
    250 g
  • d'huile de tournesol
    25 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de tomates en quartiers
    200 g
  • de mélange d'épices (piment, muscade, cumin, garam masala, cardamome)
    3 c. à café
  • d'épinards frais
    300 g
  • de lait de coco
    100 g
  • de coriandre fraîche
    4 brins
  • de feta en dés
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 332 kcal / 1378 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...