Salade de boulgour aux fèves et amandes

Salade de boulgour aux fèves et amandes

4.8 272 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • ¼ d'oignon rouge
  • 40 g de raisins secs
  • 600 g d'eau
  • 200 g de fèves, surgelées
  • 120 g de boulgour
  • 160 g de feta grossièrement émiettée
  • 4 brins de menthe fraîche ciselés
  • 40 g d'amandes fraîches concassées
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 1557 kJ / 375 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...