Pad thaï veggie

Pad thaï veggie

3.3 28 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • de gingembre frais
    1 cm
  • de tofu ferme en cubes
    200 g
  • d'huile d'olive et 1 c. à soupe
    2 c. à café
  • de nouilles de riz
    350 g
  • oignon nouveau émincé
    1
  • de fleurettes de brocoli
    200 g
  • champignons de Paris frais émincés
    5
  • de chou blanc vert ou kale, en lamelles
    200 g
  • de pousses de soja frais
    100 g
  • de graines de sésame
    1 c. à soupe
  • de sucre de canne
    25 g
  • de sauce de soja salée
    60 g
  • de vinaigre de riz
    2 c. à soupe
  • de jus de citron vert
    2 c. à soupe
  • d'huile de sésame
    2 c. à soupe
  • de piment de Cayenne en poudre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 617 kcal / 2596 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 92 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...