Riz noir à la mangue et au saumon

Riz noir à la mangue et au saumon

4.5 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de mangue détaillée en cubes (env. 2 cm)
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 1 pincée de sel et 1 c. à café
  • 10 g de moutarde
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1200 g d'eau
  • 200 g de riz vénéré (temps de cuisson 16-18 min. Voir "Variante(s)")
  • 300 g de filets de saumon frais
  • 150 g de mangue coupée en cubes (env. 2 cm)
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 494.3 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 1794 kJ / 428.8 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...