Riz noir à la mangue et au saumon

Riz noir à la mangue et au saumon

4.4 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de mangue détaillée en cubes (env. 2 cm)
    150 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    20 g
  • de sel et 1 c. à café
    1 pincée
  • de moutarde
    10 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • d'eau
    1200 g
  • de riz vénéré (temps de cuisson 16-18 min. Voir "Variante(s)")
    200 g
  • de filets de saumon frais
    300 g
  • de mangue coupée en cubes (env. 2 cm)
    150 g
  • de poivre moulu (opcjonalnie)
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428.8 kcal / 1794 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 49.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 494.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...