Risotto printanier

Risotto printanier

4.6 61 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux
    50 g
  • de bouillon de légumes
    630 g
  • asperges têtes et queues séparées
    12
  • de petits pois frais
    75 g
  • échalotes
    2
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de riz spécial risotto
    250 g
  • de vin blanc sec
    80 g
  • de thym frais effeuillées
    3 branches
  • de crème liquide entière
    60 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de ciboulette fraîche ciselés
    8 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 471 kcal / 1975 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...