Caponata sicilienne

Caponata sicilienne

4.4 152 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • oignons coupés en quatre et "effeuillés" en pétales
    2
  • d'aubergines en dés de 2 cm
    500 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de sucre
    1 c. à soupe
  • de vinaigre
    1 c. à soupe
  • de câpres en saumure
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de basilic frais effeuillés
    3 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 117 kcal / 488 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...