Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

3.0 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 80 g de fromage type morbier, coupé en morceaux
  • 600 g de blancs de poireau coupés en tronçons (2-3 cm)
  • 20 g de beurre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 4 œufs
  • huile pour la cuisson
  • 200 g d'épinards frais
  • 30 g de graines de lin brun

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 306 kcal / 1269.3 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Sód 603.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...