Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

3.1 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de fromage type morbier, coupé en morceaux
    80 g
  • de blancs de poireau coupés en tronçons (2-3 cm)
    600 g
  • de beurre
    20 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • œufs
    4
  • huile pour la cuisson
  • d'épinards frais
    200 g
  • de graines de lin brun
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 306 kcal / 1269.3 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Sód 603.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...