Ceviche de dorade

Ceviche de dorade

4.6 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • citron vert non traité zeste et jus
    1
  • orange non traitée zeste et jus
    1
  • de piment vert frais à ajuster en fonction des goûts
    20 g
  • de gingembre frais
    20 g
  • d'oignon rouge
    40 g
  • radis roses
    4
  • de coriandre fraîche
    8 brins
  • d'huile d'olive
    30 g
  • quelques gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
  • de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre sauvage à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de filet de dorade, sans peau et désarêté préalablement congelé, détaillé en petits dés (1 cm max.)
    700 g
  • avocats coupés en lamelles
    2
  • d'huile d'olive
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 403.3 kcal / 1683 kJ
Białko 38.5 g
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 292 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...