Crumble épicé de légumes

Crumble épicé de légumes

4.3 118 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon rouge en lamelles
  • 200 g de topinambours en cubes
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de courge butternut en cubes
  • 200 g de patate douce en cubes
  • 200 g de carottes en rondelles
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 60 g de parmesan en cubes
  • 50 g d'amandes en poudre
  • 25 g de beurre
  • 30 g de farine
  • 50 g de graines de courge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1887 kJ / 453 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...