Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries

Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries

3.7 118 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de pois chiches en conserve égouttés
    470 g
  • de cumin en poudre
    1 c. à soupe
  • de lait de coco
    150 g
  • d'eau
    900 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de riz
    250 g
  • de canneberges fraîches
    50 g
  • d'épinards frais (petites feuilles ou lamelles)
    75 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 539 kcal / 2264 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...