Brioches farcies au porc et aux poireaux

Brioches farcies au porc et aux poireaux

4.2 46 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 pièces

Składniki

  • de lait
    150 g
  • de farine de blé
    300 g
  • du sel et 1 pincée pour la pâte
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de levure boulangère sèche
    1 c. à café
  • de levure chimique
    1 c. à café
  • de poireaux en tronçons
    100 g
  • de carottes en tronçons
    150 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de gingembre frais
    2 cm
  • d'oignons cébettes
    50 g
  • de sauce de soja
    30 g
  • de cassonade
    1 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • d'échine de porc, désossée hachée
    200 g
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 293 kcal / 1233 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...