Brioches farcies au porc et aux poireaux

Brioches farcies au porc et aux poireaux

4.2 46 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 pièces

Składniki

  • 150 g de lait
  • 300 g de farine de blé
  • du sel et 1 pincée pour la pâte
  • 20 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de levure boulangère sèche
  • 1 c. à café de levure chimique
  • 100 g de poireaux en tronçons
  • 150 g de carottes en tronçons
  • 2 gousses d'ail
  • 2 cm gingembres frais
  • 50 g d'oignons cébettes
  • 30 g de sauce de soja
  • 1 c. à soupe de cassonade
  • du poivre moulu
  • 200 g d'échine de porc, désossée hachée
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 15 g
Kalorie 1233 kJ / 293 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...