
Urządzenia i Akcesoria
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
16 pièces
Składniki
-
d'oignon coupés en deux120 g
-
de coriandre fraîche5 brins
-
gousses d'ail2
-
d'huile d'olive30 g
-
de filet de cabillaud sans peau et en morceaux500 g
-
de sel5 pincées
-
de poivre moulu5 pincées
-
feuilles de brick8
-
de cheddar affiné au piment d'Espelette200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
95.1 kcal /
398.1 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
4.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
123.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Poissons VS Viandes
10 Przepisów
Francja
Francja