Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar

Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
16 pièces

Składniki

  • d'oignon coupés en deux
    120 g
  • de coriandre fraîche
    5 brins
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de filet de cabillaud sans peau et en morceaux
    500 g
  • de sel
    5 pincées
  • de poivre moulu
    5 pincées
  • feuilles de brick
    8
  • de cheddar affiné au piment d'Espelette
    200 g
    200 g de cheddar affiné, fumé
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 95.1 kcal / 398.1 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 123.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...