
Urządzenia i Akcesoria
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
10 portions
Składniki
Couronne de Pavlova
-
de sucre250 g
-
de blancs d'œufs (± 6-7 blancs d'oeufs), à température ambiante200 g
-
de vinaigre1 c. à café
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à café
-
de maïzena10 g
Coulis de framboise
-
de framboises200 g
-
de sucre100 g
-
de jus de citron20 g
Chantilly et montage
-
de crème, à fouetter, 30-40% m.g. très froide500 g
-
grenade égrainée1
-
figues fraîches (opcjonalnie)2 - 4
-
de menthe fraîche les feuilles uniquement2 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
358.5 kcal /
1500.1 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
19.1 g
Węglowodany
45.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Sód
54.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buffet festif
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks