Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de sucre
- 130 g de noisettes, avec peau ou blanchies
- 60 g de chocolat fondant, en morceaux
- 70 g de beurre
- 100 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 8678 kJ / 2073 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 134 g
- Tłuszcz
- 161 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béchamel
15 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Mayonnaise
5 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Brownies
50 Min
Glace au chocolat
12h
Pain aux cinq graines
50 Min
Yaourt nature au Varoma
12h
Glace aux fruits
5 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min