Urządzenia i Akcesoria
Pâte à tartiner au citron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 La recette complète
Składniki
-
240 g de sucre
-
3 - 5 citrons de préférence bio, zeste et jus
-
120 g de beurre doux, en morceaux
-
3 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Białko
21 g
Kalorie
8921 kJ /
2135 kcal
Tłuszcz
115 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
247 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Caramel de base
25 min
Lemon curd
20 min
Crème caramel
5 h 30 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Confiture à la fraise
1 h 5 min
Crème au chocolat
1 h 20 min
Crème dessert
15 min
Pain de mie
3 h
Glace au caramel salé
14 h
Ketchup de tomates
1 h 15 min
Sauce au caramel
1 h 30 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min