Caramel au beurre salé

Caramel au beurre salé

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
28 morceaux

Składniki

  • de sucre
    200 g
  • de beurre froid, en morceaux
    150 g
  • de crème liquide 30-40% M.G.
    100 g
  • de jus de citron (voir conseil)
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • d'amandes hachées
    30 g
    30 g d'amandes éffilées
  • d'eau
    1000 g
  • de vinaigre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 86 kcal / 360 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...