Urządzenia i Akcesoria
Mayonnaise au pavot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
250 g d'huile de colza
-
1 œuf
-
1 c. à café jus de citron
-
2 c. à café de moutarde
-
½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre moulu
-
1 c. à café de graines de pavot
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
2422 kJ /
588 kcal
Tłuszcz
64 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pudding brioché au chocolat
1 godz. 25 min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 min
Beignets de courgettes et crevettes au yaourt
30 min
Sauce béchamel
15 min
Avocat aux œufs et tartare de saumon
45 min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Crème fraîche
12 godz. 5 min
Café glacé
2 godz. 15 min
Citronnade
5 min
Pain de campagne
2 godz.
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 godz. 10 min
Champignons sautés
55 min