Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crème entière
- 100 g d'eau glacée
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1390 kJ / 337 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Caramels au beurre salé
1h 45min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5 Min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Pain toast
16hod.
Pain ciabatta
1h 45min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 Min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Yogourt nature
12h
Beurre
40min
Pain sandwich
3 Std.