
Urządzenia i Akcesoria
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
de jambon cru en tranches50 g
-
d'oignons80 g
-
de beurre30 g
-
de petits pois surgelés500 g
-
d'eau500 g
-
de pâte de bouillon de légumes1 c. à soupe
-
de sel½ c. à café
-
de poivre noir moulu¼ c. à café
-
des feuilles de menthe fraîche10 g
-
de micro-pousses (feuilles uniquement)10 g
-
de miel20 g
-
de crème fraîche, min 30% M.G.100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
166 kcal /
694.6 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
17.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
306.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buffet festif
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks