Artichauts à la romaine

Artichauts à la romaine

3.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • artichauts
    4
  • citron
    1
  • de persil frais laver et sécher les feuilles
    1 bouquet
  • gousse d'ail
    ½ - 1
  • de sel
    1 pincée
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de vin blanc, sec
    100 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    ½ cube
    1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 159.7 kcal / 668.5 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...