Velouté de petits pois et feta

Velouté de petits pois et feta

4.8 154 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon coupé en quatre
  • 30 g de beurre coupé en dés
  • 500 g de petits pois surgelés
  • 500 g de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 14 feuilles de menthe fraîche
  • 200 g de crème liquide entière
  • 100 g de feta dont 20 g émiettée, pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 1565 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...