Soupe de champignons marrons-bacon

Soupe de champignons marrons-bacon

4.8 518 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes pelées et coupées en quatre
    80 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    20 g
  • de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre
    400 g
  • de marrons entiers, épluchés, en conserve cuits (en bocal ou sous vide),
    200 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • d'eau
    600 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de mascarpone
    2 c. à soupe
  • de bacon coupées en lamelles
    8 tranches
  • de crème fraîche épaisse
    4 c. à café
  • de persil frais ciselés
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 250 kcal / 1046 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...