Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail (10-15 g)
- 100 g de mie de pain, coupée en morceaux
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 40 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 514.5 kJ / 123.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 369.2 g
- Sód
- 0.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de petits pois et feta
35min
Gaspacho
12h
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10min
Pesto coriandre-chèvre
10min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Gaspacho
2小时 25 分钟
Gin au basilic
10min
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2小时 10 分钟
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Gaspacho concombre-feta
10min
Tartinade menthe, feta et grenade
25min
Soupe froide de courgette à la grecque
2小时 15 分钟