Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
TM6 TM5 TM31

Salmorejo (crème espagnole à la tomate)

4.3 (25 ocen)

Składniki

  • 2 gousses d'ail (10-15 g)
  • 100 g de mie de pain, coupée en morceaux
  • 400 g de tomates, coupées en quatre
  • 40 g d'huile d'olive
  • 3 pincées de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
514.5 kJ / 123.3 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
11.5 g
Tłuszcz
7.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
369.2 g
Sód
0.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy