Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons

Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons

3.7 148 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    30 g
  • de champignons de Paris frais en lamelles épaisses
    200 g
  • de lait
    350 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de polenta
    125 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    120 g
  • de parmesan râpé
    80 g
  • de thym frais
    4 brins
  • de viande des Grisons
    90 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 383 kcal / 1603 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...