Purée de légumes racines au romarin

Purée de légumes racines au romarin

4.7 69 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 200 g de carottes coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 500 g de patates douces coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 500 g de pommes de terre coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la finition
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 2 - 3 pincées de romarin déshydraté et haché et un peu pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 464.8 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 811.7 kJ / 194 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 34.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...