Purée de légumes racines au romarin

Purée de légumes racines au romarin

4.7 53 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de carottes coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
    200 g
  • de patates douces coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
    500 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • de romarin déshydraté et haché et un peu pour la finition
    2 - 3 pincées
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la finition
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 194 kcal / 811.7 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 34.5 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 464.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...