Velouté de potiron, vermicelles et parmesan

Velouté de potiron, vermicelles et parmesan

3.1 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de chair de potiron en cubes
    800 g
  • de lait
    1000 g
  • gousse d'ail
    1
  • clou de girofle
    1
  • de thym frais
    5 brins
  • de noix de muscade en poudre
    4 pincées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de vermicelles
    30 g
  • de parmesan en copeaux
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 273 kcal / 1146 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...