Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge

Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge

4.5 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
18 pièces

Składniki

La garniture
  • de chorizo détaillé en cubes (1 cm)
    50 g
  • d'eau
    500 g
  • de courgette coupée en cubes (1 cm)
    50 g
  • de poivron rouge coupé en cubes (1 cm)
    50 g
La pâte à madeleine
  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • d'amandes décortiquées
    80 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    80 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel
    1 pincée
  • beurre pour la plaque à madeleines

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 96.7 kcal / 404.8 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 3.7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 86.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...