Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge

Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge

4.4 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
18 pièces

Składniki

La garniture
  • 50 g de chorizo détaillé en cubes (1 cm)
  • 500 g d'eau
  • 50 g de courgette coupée en cubes (1 cm)
  • 50 g de poivron rouge coupé en cubes (1 cm)
La pâte à madeleine
  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 80 g d'amandes décortiquées
  • 3 œufs
  • 80 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel
  • beurre pour la plaque à madeleines

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 86.9 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 404.8 kJ / 96.7 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...